Giriş Kayıt
Josiah Gluck

Josiah Gluck


Müzisyen, Sesler, Müzisyen

Josiah Gluck, müzisyen, sesler, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Müzik 6.6 839
2015 Müzik Sesler 8.6 233
2014 Komedi Müzik 7.5 13,653

Kirli Sırlar
2006 Dram Müzik 6.7 93,459
1975 Komedi Sesler
Müzik
8.1 38,402
Dizi Altyazıları
Vikings (11,823) The Punisher (5,578) True Detective (3,689) The Big Bang Theory (3,132) Supernatural (3,123) Luther (2,474) Gotham (2,229) The Blacklist (1,709) Star Trek: Discovery (1,603) Project Blue Book (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019