Giriş Kayıt
Taiga

Taiga


Oyuncu

Taiga, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Oyuncu 6.5 59
2017 Komedi Oyuncu 1.1 178
2016 Komedi Oyuncu 6.3 222
2016 Dram Oyuncu 6.9 1,561
2015 Dram Oyuncu 6.5 44

Umudun Tarifi
2015 Dram Oyuncu 7.4 6,851
2015 Dram Oyuncu 7.5 106
2014 Dram Oyuncu    
2014 Dram Oyuncu 5.7 373
2014 Suç Oyuncu 6.4 484

Yaza Veda
2013 Dram Oyuncu 7.2 244
2013 Komedi Oyuncu 5.6 103
2012 Dram Oyuncu 7.4 1,623
2011 Dram Oyuncu 5.5 31
2009 Aksiyon Oyuncu 6.2 407
2009 Dram Oyuncu 5.2 220
2008 Dram Oyuncu 6.7 19
2008 Dram Oyuncu 6.9 255
2007 Dram Oyuncu 7.9 37
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,342) Supernatural (2,443) Love, Death & Robots (2,228) American Gods (1,755) The Passage (1,718) Vikings (1,627) Star Trek: Discovery (1,157) Shameless (1,068) Project Blue Book (983) The Flash (962)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019