Giriş Kayıt
Vítor Gonçalves

Vítor Gonçalves


Oyuncu

Vítor Gonçalves, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Victor Gonçalves
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 7.3 1,479
2014 Komedi Oyuncu 7.2 6
2013 Oyuncu 6.4 242
2013 Macera Oyuncu 5.6 217
2013 Dram Oyuncu 6.1 133
2012 Dram Oyuncu 6.8 86
2010 Dram Oyuncu 6.6 396
2008 Suç Oyuncu 7.6 118
2008 Dram Oyuncu 6.8 77
Dizi Altyazıları
True Detective (4,782) Shameless (3,748) Vikings (2,116) Inside No. 9 (1,656) Counterpart (1,492) Project Blue Book (1,342) The Blacklist (1,208) Arrow (1,186) The Flash (1,163) Friends (775)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019