Giriş Kayıt
Michel Pisson

Michel Pisson


Animasyon, Sanat Bölümü

Michel Pisson, animasyon, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Sanat Bölümü 5.9 140
2007 Animasyon Animasyon 4.7 353
2005 Animasyon Animasyon 5.0 152
1991 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
8.3 15,028
1991 Animasyon Animasyon 7.6 12,357

Ördek Şehri: Kayıp Lambanın Sırrı
1990 Animasyon Animasyon 6.9 22,560
1989 Animasyon Animasyon 6.4 6,220
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018