Giriş Kayıt
Michel Pisson

Michel Pisson


Animasyon, Sanat Bölümü

Michel Pisson, animasyon, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Sanat Bölümü 5.9 154
2007 Animasyon Animasyon 4.7 356
2005 Animasyon Animasyon 5.0 154
1991 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
8.3 15,198
1991 Animasyon Animasyon 7.6 12,591

Ördek Şehri: Kayıp Lambanın Sırrı
1990 Animasyon Animasyon 6.9 22,879
1989 Animasyon Animasyon 6.4 6,346
Dizi Altyazıları
True Detective (7,061) Vikings (5,682) The Punisher (2,560) Shameless (2,137) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,970) Outlander (1,787) Gotham (1,389) The Blacklist (1,236) Black Mirror (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019