Giriş Kayıt
Michel Pisson

Michel Pisson


Animasyon, Sanat Bölümü

Michel Pisson, animasyon, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Sanat Bölümü 5.9 136
2007 Animasyon Animasyon 4.6 326
2005 Animasyon Animasyon 4.8 132
1991 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
8.3 14,200
1991 Animasyon Animasyon 7.6 11,947

Ördek Şehri: Kayıp Lambanın Sırrı
1990 Animasyon Animasyon 6.9 21,520
1989 Animasyon Animasyon 6.4 5,347
Dizi Altyazıları
Shameless (3,369) The Sinner (2,349) Better Call Saul (2,135) A Discovery of Witches (1,602) Bodyguard (1,581) La Casa de Papel (1,386) Castle Rock (1,371) The 100 (1,286) Suits (1,122) Fear the Walking Dead (1,101)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018