Giriş Kayıt
Valerio Attanasio

Valerio Attanasio (40)


Senarist

Valerio Attanasio, 15 Nisan 1978 Rome, Lazio, İtalya doğumlu senarist.

Smetto quando voglio (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Nisan 1978
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Koç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 36 Komedi Senarist 7.0 6,118
2011 33 Komedi Senarist 6.3 1,571

Aile Dostu
2006 28 Dram Çeşitli 7.1 2,930
2004 26 Dram Çeşitli 6.9 486

Aşkın Getirdikleri
2004 26 Suç Çeşitli 7.6 12,949
Dizi Altyazıları
Vikings (5,919) Supernatural (2,663) Titans (2,544) The Flash (1,878) Doctor Who (1,320) The Gifted (1,305) Outlander (1,117) The Big Bang Theory (1,080) La Casa de Papel (1,028) Black Mirror (1,000)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018