Giriş Kayıt
Caleb Landry Jones

Caleb Landry Jones (33)


Oyuncu

Caleb Jones, 07 Aralık 1989 Garland, Texas, ABD doğumlu oyuncu.

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri (2017), Son Vurgun (2012), Finch (2021), The Outpost (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Caleb Jones
Doğum Tarihi: 07 Aralık 1989
Doğum Yeri: Garland, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Caleb Jones
Burcu: Yay
Boyu: 1.81 m
7.4 (9 Oy)
  • Currently 148.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (35)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 32 Dram Oyuncu 7.2 3,883
2021 32 Dram Oyuncu 6.0 4,394
2021 32 Macera Oyuncu 6.9 82,952
2020 31 Dram Oyuncu 4.2 761
2019 30 Aksiyon Oyuncu 6.8 35,195
2019 30 Komedi Oyuncu 5.4 79,257

Yabancıların Nezaketi
2019 30 Dram Oyuncu 6.5 4,143
2018 29 Komedi Oyuncu 5.5 1,363
2018 29 Dram Oyuncu 5.5 126
2018 29 Dram Oyuncu 4.6 2,104
2018 29 Suç Oyuncu 6.0 994
2018 Komedi Oyuncu 5.8 1,584
2017 28 Dram Oyuncu 7.6 115,470

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri
2017 28 Suç Oyuncu 8.1 506,054

Barry Seal: Kaçakçı
2017 28 Aksiyon Oyuncu 7.1 185,761

İkiz Tepeler
2017 Suç Oyuncu 8.5 68,100

Kapan
2017 28 Korku Oyuncu 7.7 607,941
2016 27 Komedi Oyuncu 5.8 19,420
2015 26 Dram Oyuncu 5.3 4,220
2014 25 Dram Oyuncu 6.8 8,362
2014 25 Dram Oyuncu 6.2 1,755
2014 25 Biyografi Oyuncu 6.1 2,120
2014 25 Suç Oyuncu 6.1 11,628

Tom Çiftlikte
2013 24 Dram Oyuncu
6.9 18,286

Son Ayin Bölüm 2
2013 24 Korku Oyuncu 4.0 16,479

Bir Vampir Hikayesi
2012 23 Dram Oyuncu 6.5 44,173

Virüs Kıran
2012 23 Korku Oyuncu 5.7 13,891

Son Vurgun
2012 23 Aksiyon Oyuncu 6.4 123,355
2011 22 Dram Oyuncu 8.4 93

X-Men: Birinci Sınıf
2011 22 Aksiyon Oyuncu 7.7 693,483

Son Ayin
2010 21 Dram Oyuncu 5.7 50,339

Sosyal Ağ
2010 21 Biyografi Oyuncu 7.8 702,463
2008 19 Biyografi Oyuncu 5.5 4,235
2008 Suç Oyuncu 9.5 1,870,869

İhtiyarlara Yer Yok
2007 18 Suç Oyuncu 8.2 969,896

Friday Night Lights 1
2006 Dram Oyuncu 8.7 66,992
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022