Giriş Kayıt
Denise O'Hara

Denise O'Hara


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Denise O'Hara, senarist, yapımcı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.8 17
2018 Dram Senarist 6.9 9
2017 Dram Senarist 5.8 10
2017 Dram Senarist 8.3 37
2014 Dram Yapımcı 7.1 17
Dizi Altyazıları
Vikings (9,161) True Detective (7,905) The Punisher (4,288) Supernatural (3,560) The Big Bang Theory (3,284) Gotham (2,544) Shameless (2,059) The Blacklist (1,980) Outlander (1,929) Star Trek: Discovery (1,613)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019