Giriş Kayıt
Ula Rademeyer

Ula Rademeyer


Görsel Efekt

Ula Rademeyer, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Görsel Efekt 7.4 435,060

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 387,516

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Görsel Efekt 7.8 562,054
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 397,052

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 642,227

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 716,350

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 142,241
2012 Macera Görsel Efekt 7.0 536,012

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,163,510

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.3 201,391

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 470,285

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 603,284
2011 Western Görsel Efekt 6.1 708

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Görsel Efekt 4.9 60,736

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Görsel Efekt 6.7 144,846
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 1,035,419

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Görsel Efekt 5.5 154,891

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 237,438
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019