Giriş Kayıt
Grant Gustin

Grant Gustin (29)


Oyuncu

Thomas Grant Gustin, 14 Ocak 1990 Norfolk, Virginia, ABD doğumlu oyuncu.

The Flash (2014), A Mother's Nightmare (2012), Süper Kahraman Dövüş Kulübü 2.0 (2016), Krystal (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thomas Grant Gustin
Doğum Tarihi: 14 Ocak 1990
Doğum Yeri: Norfolk, Virginia, ABD
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.83 m
9.2 (22 Oy)
  • Currently 184.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (26)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 6.5 684
2017 27 Komedi Oyuncu 5.3 708

Süper Kahraman Dövüş Kulübü 2.0
2016 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 748
2016 26 Oyuncu 7.0 749

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Oyuncu 6.9 77,517
2015 Aksiyon Oyuncu 6.5 93,148
2015 Animasyon Oyuncu 7.3 2,684

Süper Kahraman Dövüş Kulübü
2015 Kısa Metraj Oyuncu 8.7 2,473
2014 Aksiyon Oyuncu 7.9 268,631
2014 24 Dram Oyuncu 4.8 666

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.7 373,035
2012 22 Suç Oyuncu 6.1 1,721
2011 Reality-TV Oyuncu 6.7 2,664
2009 Komedi Oyuncu 6.8 124,384
2008 Komedi Oyuncu 6.1 39,971
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019