Giriş Kayıt
Grant Gustin

Grant Gustin (28)


Oyuncu

Thomas Grant Gustin, 14 Ocak 1990 Norfolk, Virginia, ABD doğumlu oyuncu.

The Flash (2014), Süper Kahraman Dövüş Kulübü 2.0 (2016), Affluenza (2014), (2015) Süper Kahraman Dövüş Kulübü (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thomas Grant Gustin
Doğum Tarihi: 14 Ocak 1990
Doğum Yeri: Norfolk, Virginia, ABD
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.88 m
9.2 (22 Oy)
  • Currently 184.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (26)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 6.5 91
2017 27 Komedi Oyuncu 4.9 366

Süper Kahraman Dövüş Kulübü 2.0
2016 Kısa Metraj Oyuncu 8.3 524
2016 26 Oyuncu 7.0 302

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Oyuncu 6.9 72,279
2015 Aksiyon Oyuncu 6.5 86,754
2015 Animasyon Oyuncu 7.4 2,400

Süper Kahraman Dövüş Kulübü
2015 Kısa Metraj Oyuncu 8.9 2,206
2014 Aksiyon Oyuncu 8.0 256,539
2014 24 Dram Oyuncu 4.8 551

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.7 362,855
2012 22 Suç Oyuncu    
2011 Reality-TV Oyuncu 6.7 2,581
2009 Komedi Oyuncu 6.7 123,314
2008 Komedi Oyuncu 6.1 39,425
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,253) The Sinner (2,026) La Casa de Papel (1,343) Castle Rock (1,341) Shameless (1,289) A Discovery of Witches (1,254) Suits (1,204) Bodyguard (1,181) The 100 (1,175) Fear the Walking Dead (917)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018