Giriş Kayıt
Laura Haddock

Laura Haddock (37)


Oyuncu

Laura Haddock, 21 Ağustos 1985 İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

2013 yılının Temmuz ayında Sam Claflin ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Transformers 5: Son Şövalye (2017), Da Vinci'nin Şeytanları (2013), The Capture (2019), Downton Abbey: A New Era (2022) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Ağustos 1985
Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
Boyu: 1.73 m
9.1 (65 Oy)
  • Currently 182.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (45)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aksiyon Oyuncu 7.2 118
2022 37 Dram Oyuncu 7.5 17,184
2021 36 Dram Oyuncu 5.3 350
2021 36 Biyografi Oyuncu    
2020 Suç Oyuncu 6.6 17,402
2019 Suç Oyuncu 7.9 19,077

Transformers 5: Son Şövalye
2017 32 Aksiyon Oyuncu 5.2 154,700

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 32 Aksiyon Oyuncu 7.6 688,058
2016 Dram Oyuncu 6.8 1,741
2015 30 Aksiyon Oyuncu 5.8 2,505
2014 29 Komedi Oyuncu 5.6 127

Galaksinin Koruyucuları
2014 29 Aksiyon Oyuncu 8.0 1,186,495

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Oyuncu 7.9 77,340
2013 Dram Oyuncu 7.4 2,752

Korku Kapanı
2012 27 Korku Oyuncu 4.5 7,251
2012 Aksiyon Oyuncu 6.9 9,584

Skor Sıfır
2011 26 Komedi Oyuncu 6.7 83,800

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 26 Aksiyon Oyuncu 6.9 850,463
2011 26 Korku Oyuncu 2.8 862
2010 Suç Oyuncu 8.4 138,577
2010 Aksiyon Oyuncu 8.1 32,121

A
2010 Dram Oyuncu 7.4 6,412
2009 Komedi Oyuncu 7.1 459
2008 23 Macera Oyuncu 6.9 10,071

Porsuk Ağacı Cinayeti
2008 Suç Oyuncu 7.4 1,386
2007 Komedi Oyuncu 8.3 5,967
1996 News Oyuncu 3.2 864
1994 News Oyuncu 3.2 906
- Animasyon Oyuncu    
- Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023