Giriş Kayıt
Sean Kelly

Sean Kelly


Yapımcı

Sean Kelly, yapımcı.

United (2011), Unconditional (2012), (2012) Interview with a Hitman (2012), (2012) Yarım Kalan Şarkı (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Korku 5.4 1,732
2014 6.1 772

Yarım Kalan Şarkı
2012 Komedi Yapımcı 7.0 6,633
2012 Dram Yapımcı 5.5 655
2012 Komedi Yapımcı 5.9 7,046
2012 Suç Yapımcı 6.8 1,220
2012 Aksiyon Yapımcı 6.2 9,019
2011 Dram Yapımcı 7.5 9,809
2010 Belgesel Yapımcı 6.9 1,010
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019