Giriş Kayıt
Hu Wei

Hu Wei


Kameraman

Hu Wei, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Wei Hu Hsuan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Kısa Metraj Kameraman 6.8 115
2013 Dram Kameraman 7.3 30
2011 Korku Kameraman 4.1 532
2010 Korku Kameraman 2.9 193
2009 Dram Kameraman 5.8 5,137
2009 Dram Kameraman 6.0 9,473
Dizi Altyazıları
Vikings (12,718) True Detective (6,562) The Punisher (5,934) Supernatural (3,484) The Big Bang Theory (3,455) Luther (2,622) Gotham (2,423) The Blacklist (1,977) Star Trek: Discovery (1,870) Project Blue Book (1,715)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019