Giriş Kayıt
Yoda Ushery

Yoda Ushery


Oyuncu

Yoda Ushery, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Beyaz Hüzün
2009 Dram Oyuncu 6.3 13,229
2008 Dram Çeşitli 7.9 215,796

Tımarhane
2008 Korku Oyuncu 5.1 4,248

Hançer
2008 Aksiyon Oyuncu 5.0 2,376
2008 Komedi Oyuncu 6.0 4,641
2008 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.6 410
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,357) Supernatural (3,928) The Big Bang Theory (2,443) The Flash (2,325) Shameless (1,906) Better Call Saul (1,851) Arrow (1,767) Titans (1,162) A Discovery of Witches (1,155) Manifest (1,070)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018