Giriş Kayıt
Yoda Ushery

Yoda Ushery


Oyuncu

Yoda Ushery, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Beyaz Hüzün
2009 Dram Oyuncu 6.3 13,276
2008 Dram Çeşitli 7.9 216,482

Tımarhane
2008 Korku Oyuncu 5.1 4,260

Hançer
2008 Aksiyon Oyuncu 5.0 2,391
2008 Komedi Oyuncu 6.0 4,687
2008 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.6 413
Dizi Altyazıları
Arrow (3,076) The Flash (2,502) Vikings (2,378) Doctor Who (1,533) Outlander (1,362) Supernatural (951) Titans (916) Supergirl (897) La Casa de Papel (892) The Big Bang Theory (848)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018