Giriş Kayıt
Christian Litke

Christian Litke


Dublör, Oyuncu

Christian Litke, dublör, oyuncu.

Chicago Polis Departmanı (2014), Philip K. Dick's Electric Dreams (2017), Patriot (2015), Freaky Deaky (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Dublör    
2018 Bilim-Kurgu Dublör    

Rampage: Büyük Yıkım
2018 Aksiyon Dublör 6.2 73,510
2018 Aksiyon Dublör 4.8 4,350
2018 Dram Dublör 7.2 1,760
2017 Komedi Dublör 5.7 177
2017 Bilim-Kurgu Dublör 7.3 8,131
2016 Suç Dublör 7.0 4,957
2016 Komedi Dublör 6.2 1,106
2015 Komedi Dublör 8.2 5,385
2015 Dram Dublör
Oyuncu
4.5 1,438

Uyumsuz
2014 Macera Dublör 6.7 386,012
2014 Komedi Dublör 4.5 4,333
2014 Dram Dublör 6.4 1,386

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Dublör 8.1 19,904
2014 Korku Dublör 2.9 232
2014 Komedi Dublör 7.8 5,216

Çelik Adam
2013 Aksiyon Dublör 7.1 620,815
2012 Suç Dublör 6.5 3,750
2012 Aksiyon Dublör 7.9 28,289
2012 Gerilim Dublör 4.4 367
2012 Komedi Dublör 6.5 6,775

Salgın
2011 Dram Dublör 6.6 195,663

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Dublör 6.3 356,058
Film Altyazıları
Upgrade (6,525) Deadpool 2 (5,761) Avengers: Infinity War (3,071) Skyscraper (3,063) Tag (2,630) Adrift (2,343) Down a Dark Hall (1,826) The Endless (1,074) Ah-ga-ssi (739) Ready Player One (638)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,025) Castle Rock (2,010) The 100 (1,615) Sharp Objects (1,360) Preacher (1,204) Better Call Saul (1,095) Vikings (965) Suits (950) Westworld (940) Yellowstone (847)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018