Giriş Kayıt
Christian Litke

Christian Litke


Dublör, Oyuncu

Christian Litke, dublör, oyuncu.

Chicago Polis Departmanı (2014), Philip K. Dick's Electric Dreams (2017), Patriot (2015), Freaky Deaky (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Bilim-Kurgu Dublör    

Rampage: Büyük Yıkım
2018 Aksiyon Dublör 6.1 101,831
2018 Aksiyon Dublör 4.9 6,053
2018 Dram Dublör 7.4 2,413
2018 Suç Dublör 6.5 9,828
2017 Komedi Dublör 5.8 317
2017 Bilim-Kurgu Dublör 7.3 9,299
2016 Suç Dublör 7.0 5,143
2016 Komedi Dublör 6.2 1,484
2015 Komedi Dublör 8.3 7,307
2015 Dram Dublör
Oyuncu
4.5 1,909

Uyumsuz
2014 Macera Dublör 6.7 392,857
2014 Komedi Dublör 4.5 4,501
2014 Dram Dublör 6.4 1,484

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Dublör 8.1 21,293
2014 Korku Dublör 3.3 329
2014 Komedi Dublör 7.8 5,322

Çelik Adam
2013 Aksiyon Dublör 7.1 633,638
2012 Suç Dublör 6.5 4,021
2012 Aksiyon Dublör 7.9 29,506
2012 Gerilim Dublör 4.4 435
2012 Komedi Dublör 6.5 6,775

Salgın
2011 Dram Dublör 6.6 198,799

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Dublör 6.3 361,225
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,484) Bohemian Rhapsody (4,290) A Star Is Born (4,051) IO (2,353) Close (2,178) Suspiria (1,974) The Girl in the Spider's Web (1,725) Keepers (1,397) Venom (1,299) First Man (1,203)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,626) True Detective (7,857) The Punisher (3,687) Luther (3,400) The Flash (2,463) The Big Bang Theory (2,461) Supernatural (1,999) The Blacklist (1,931) Project Blue Book (1,651) Gotham (1,554)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019