Giriş Kayıt
Kurtis Richmond

Kurtis Richmond


Görsel Efekt, Sanat Bölümü, Animasyon

Kurtis Richmond, görsel efekt, sanat bölümü, animasyon.

Baba (2002), (2011) Avcı (2011), (2015) Our Brand Is Crisis (2015), (2008) The Square (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt    

Bilim Kurgu Bölüm 1: Son Savaşçı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 5,756

Savaş Vadisi
2016 Biyografi Görsel Efekt 8.1 343,253
2015 Komedi Görsel Efekt 6.1 18,327
2012 Macera Sanat Bölümü 7.0 528,125

Yenilmezler
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 1,135,187

Avcı
2011 Macera Görsel Efekt 6.8 34,259

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 192,223

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 624,773
2011 Aksiyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
7.0 645,686

Ağaç
2010 Dram Görsel Efekt 6.6 4,139
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 28,938

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 622,429
2010 Suç Görsel Efekt 5.4 5,873

Vampir İmparatorluğu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 114,921

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 423,336
2008 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 56,961

Avustralya
2008 Macera Görsel Efekt 6.6 112,032

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 173,682
2008 Suç Görsel Efekt 6.8 5,076

Lanetli Topraklar
2008 Korku Görsel Efekt 5.9 64,690

Öldüren Cazibe
2007 Dram Görsel Efekt 5.8 9,143
2005 Suç Görsel Efekt 5.4 5,237

Orman Kaçkını 2
2003 Komedi Görsel Efekt
Animasyon
3.4 5,377
2002 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 1,535
Dizi Altyazıları
Vikings (9,684) Supernatural (3,970) Titans (2,148) The Gifted (1,404) The Big Bang Theory (1,267) La Casa de Papel (1,067) Manifest (1,060) Black Mirror (1,007) Peaky Blinders (943) Friends (840)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018