Giriş Kayıt
Chance Madison

Chance Madison


Kameraman

Chance Madison, kameraman.

Back in the Day (2014), (2015) Carol (2015), (2011) Sığınak (2011), (2013) Yazın Kralları (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Kameraman 7.2 99,498
2015 Biyografi Kameraman 6.7 3,901
2014 Komedi Kameraman 5.1 1,538

Yazın Kralları
2013 Macera Kameraman 7.2 72,844

Özgür Sanatlar
2012 Komedi Kameraman 6.7 33,906

Sığınak
2011 Dram Kameraman 7.4 82,640
2011 Korku Kameraman 5.8 93
2010 Dram Kameraman 4.9 339
2008 Korku Kameraman 5.3 192
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,379) Into the Badlands (2,702) The Flash (1,868) American Gods (1,774) Arrow (1,401) Vikings (1,300) This Is Us (1,052) Supernatural (1,027) Criminal Minds (851) The Big Bang Theory (813)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019