Giriş Kayıt
Natasha Blasick

Natasha Blasick


Oyuncu, Yapımcı, Editör

Odessa, Ukrainian SSR, USSR [now Ukraine], Odessa, Ukrainian SSR, USSR [bugünkü Ukraine] doğumlu oyuncu, yapımcı, editör.

Paranoid Activity 2 (2011) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Odessa, Ukrainian SSR, USSR [now Ukraine]
Doğum Yeri: Odessa, Ukrainian SSR, USSR [bugünkü Ukraine]
Diğer Bir İsmi: Natash Blasick
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu 6.2 39
2017 Aksiyon Oyuncu 4.7 290
2016 Komedi Oyuncu 7.0 22
2016 Aksiyon Oyuncu 5.4 39
2016 Aksiyon Oyuncu 9.0 19
2015 Aksiyon Oyuncu 7.5 215
2015 Korku Oyuncu 2.6 341
2013 Aksiyon Oyuncu 3.2 169
2011 Korku Oyuncu 2.4 404
2009 Biyografi Oyuncu 4.5 60
2009 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
3.3 63
2009 Aksiyon Çeşitli 5.7 2,930
2009 Korku Oyuncu 3.7 339
2009 Korku Yapımcı 3.2 82

İşte Spartalılar
2008 Komedi Oyuncu 2.7 95,834
2006 Dram Editorial Department 7.0 3,186

Ölüm Hattı
2004 Aksiyon Oyuncu 6.5 85,816
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,472
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018