Giriş Kayıt
Anne Marie Mockler

Anne Marie Mockler


Animasyon

Anne Marie Mockler, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Animasyon Animasyon 5.9 5,088
1996 Animasyon Animasyon 5.4 4,161
1995 Animasyon Animasyon 5.6 3,904
1994 Animasyon Animasyon 5.4 5,311

Parmak Kız
1994 Animasyon Animasyon 6.4 13,285
1991 Animasyon Animasyon 6.0 7,241
1989 Animasyon Animasyon 6.7 31,176

Tarih Öncesi Topraklarda
1988 Macera Animasyon 7.4 70,674
1986 Animasyon Animasyon 6.9 43,260
Dizi Altyazıları
Shameless (4,379) Better Call Saul (2,264) Supernatural (2,040) Arrow (1,677) Daredevil (1,648) The Flash (1,597) The Big Bang Theory (1,441) Doctor Who (1,337) La Casa de Papel (1,198) Manifest (946)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018