Giriş Kayıt
Anne Marie Mockler

Anne Marie Mockler


Animasyon

Anne Marie Mockler, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Animasyon Animasyon 5.9 5,161
1996 Animasyon Animasyon 5.5 4,838
1995 Animasyon Animasyon 5.6 3,989
1994 Animasyon Animasyon 5.4 5,409

Parmak Kız
1994 Animasyon Animasyon 6.4 13,389
1991 Animasyon Animasyon 6.0 7,343
1989 Animasyon Animasyon 6.7 31,479

Tarih Öncesi Topraklarda
1988 Macera Animasyon 7.4 71,323
1986 Animasyon Animasyon 6.9 43,684
Dizi Altyazıları
Vikings (7,062) Supernatural (2,067) Titans (1,761) Outlander (1,526) The Big Bang Theory (1,364) Friends (1,047) The Flash (942) La Casa de Papel (872) Arrow (834) Black Mirror (716)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018