Giriş Kayıt
Dani Jazzar

Dani Jazzar


Oyuncu

Dani Jazzar, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Danni Jazzar
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 6.1 29,716

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Oyuncu 5.6 79,759

Hain
2008 Aksiyon Oyuncu 7.0 53,226
2008 Komedi Oyuncu 3.8 47,883
2008 Komedi Oyuncu 6.7 22,421
2008 Dram Oyuncu 6.0 547

Şehrin Adamı
2006 Komedi Oyuncu 5.6 7,261
2005 Animasyon Oyuncu 6.4 1,081
2005 Belgesel Oyuncu 7.9 403
2004 Belgesel Oyuncu 8.0 289
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019