Giriş Kayıt
Narbeh Nazarian

Narbeh Nazarian


Yönetmen Asistanı, Sanat Bölümü

Narbeh Nazarian, yönetmen asistanı, sanat bölümü.

Büyük Hayal (2009), The Revenant (2009), Bent (2012), (2011) Aşkın Yolu (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cloverfield Paradoksu
2018 Korku Yönetmen Asistanı 5.6 77,116
2017 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 2,885
2016 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.5 193,408
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 4.8 37,311
2015 Suç Yönetmen Asistanı 6.6 2,717
2015 Macera Yönetmen Asistanı 7.1 1,988
2015 Dram Çeşitli 5.6 21,607
2014 Komedi Çeşitli 7.6 2,309

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Çeşitli 7.0 515,405
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 4,488
2012 Komedi Çeşitli 6.9 2,436
2012 Komedi Çeşitli 6.4 1,348

Aşkın Yolu
2011 Komedi Çeşitli 6.8 6,875
2011 Komedi Çeşitli 7.6 24,968

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Yönetmen Asistanı 8.1 244,136

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Çeşitli 5.7 106,782
2011 Komedi Çeşitli 3.8 441
2011 Komedi Çeşitli 4.2 1,055
2011 Komedi Çeşitli 7.7 32,167
2010 Suç Yönetmen Asistanı 7.6 27,041
2010 Komedi Çeşitli 5.9 3,814
2010 Aksiyon Çeşitli 5.3 1,758

Kara Büyü
2009 Korku Çeşitli 6.6 174,803

Büyük Hayal
2009 Dram Çeşitli 5.7 702
2009 Komedi Çeşitli 6.3 10,122
2008 Dram Sanat Bölümü 7.0 2,983
2003 Komedi Çeşitli 8.9 249,423
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,809) A Star Is Born (5,052) Bohemian Rhapsody (2,955) Keepers (2,550) Suspiria (2,219) Museo (1,754) Ashes in the Snow (1,436) Revenger (1,217) First Man (1,155) Venom (1,112)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,696) Vikings (6,025) The Flash (2,006) Luther (1,985) The Big Bang Theory (1,431) The Blacklist (1,425) Black Mirror (1,344) Friends (1,139) Peaky Blinders (1,126) La casa de papel (1,079)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019