Giriş Kayıt
Jeanne Sison

Jeanne Sison


Editör, Sesler, Yapımcı

Jeanne Sison, editör, sesler, yapımcı.

A Good Marriage (2014), The Girl in the Book (2015), Korengal (2014), Five Dances (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Editorial Department 5.3 356
2017 Belgesel Editorial Department 7.7 17,655
2015 Gerilim Editorial Department 5.2 3,549
2015 Belgesel Editorial Department 7.8 85
2015 Dram Editorial Department 6.2 3,561
2015 Komedi Editorial Department 4.8 527
2014 Gerilim Editorial Department 5.2 8,240
2014 Komedi Editorial Department 6.1 550
2014 Belgesel Editorial Department 6.8 3,130
2014 Belgesel Editorial Department 5.6 96
2013 Belgesel Editorial Department 7.7 1,491
2013 Dram Editorial Department 7.2 2,272
2013 Belgesel Editorial Department 6.4 281

Normaller
2012 Komedi Editorial Department 4.7 194
2012 Belgesel Editorial Department 7.0 258
2012 Western Çeşitli 5.5 557
2012 Belgesel Editorial Department 7.6 17
2012 Kısa Metraj Editorial Department 7.4 41
2012 Belgesel Editorial Department 7.7 86
2011 Komedi Sesler 5.7 62

Buzlar Üzerinde
2011 Dram Editorial Department 6.4 907
2011 Macera Editorial Department 6.0 847
2010 Belgesel Çeşitli 6.8 299

Kıyamet Gecesi
2010 Korku Editorial Department
Sesler
4.9 23,650
2010 Belgesel Sesler 6.7 107
2010 Belgesel Editorial Department 7.5 20,201
2009 Belgesel Yapımcı 7.2 383
2009 Belgesel Yapımcı 8.6 1,253
2009 Gerilim Sesler 5.4 3,954

Galibiyet Sezonu
2009 Komedi Sesler 6.6 5,538
2009 Komedi Sesler 6.2 1,393

Seni Seviyorum New York
2008 Komedi Sesler 6.3 42,638

Aşkın İngilizcesi
2007 Komedi Sesler 6.4 5,875

Pasta Yiyenler
2007 Dram Sesler 6.4 6,490
2007 Belgesel Çeşitli 5.7 58
Dizi Altyazıları
Vikings (12,607) True Detective (6,215) The Punisher (5,901) The Big Bang Theory (3,437) Supernatural (3,415) Luther (2,606) Gotham (2,401) The Blacklist (1,936) Star Trek: Discovery (1,821) Project Blue Book (1,713)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019