Giriş Kayıt
Jeanne Sison

Jeanne Sison


Editör, Sesler, Yapımcı

Jeanne Sison, editör, sesler, yapımcı.

A Good Marriage (2014), The Girl in the Book (2015), Five Dances (2013), Korengal (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Editorial Department 5.2 289
2017 Belgesel Editorial Department 7.9 8,743
2015 Gerilim Editorial Department 5.2 3,357
2015 Belgesel Editorial Department 8.1 8
2015 Dram Editorial Department 6.2 3,426
2015 Komedi Editorial Department 4.9 462
2014 Gerilim Editorial Department 5.2 7,783
2014 Komedi Editorial Department 6.1 536
2014 Belgesel Editorial Department 6.8 1,963
2014 Belgesel Editorial Department 5.6 81
2013 Belgesel Editorial Department 7.8 1,325
2013 Dram Editorial Department 7.2 1,925
2013 Belgesel Editorial Department 6.4 259

Normaller
2012 Komedi Editorial Department 4.7 186
2012 Belgesel Editorial Department 7.0 230
2012 Western Çeşitli 5.5 496
2012 Belgesel Editorial Department 8.5 15
2012 Kısa Metraj Editorial Department 7.4 39
2012 Belgesel Editorial Department 7.9 71
2011 Komedi Sesler 5.7 59

Buzlar Üzerinde
2011 Dram Editorial Department 6.4 849
2011 Macera Editorial Department 6.0 808
2010 Belgesel Çeşitli 6.9 284

Kıyamet Gecesi
2010 Korku Editorial Department
Sesler
4.9 22,677
2010 Belgesel Sesler 7.2 94
2010 Belgesel Editorial Department 7.6 17,446
2009 Belgesel Yapımcı 7.3 364
2009 Belgesel Yapımcı    
2009 Gerilim Sesler 5.4 3,609

Galibiyet Sezonu
2009 Komedi Sesler 6.6 5,303
2009 Komedi Sesler 6.2 1,279

Seni Seviyorum New York
2008 Komedi Sesler 6.3 42,230

Aşkın İngilizcesi
2007 Komedi Sesler 6.4 5,482

Pasta Yiyenler
2007 Dram Sesler 6.4 5,955
2007 Belgesel Çeşitli 5.7 56
Dizi Altyazıları
Shameless (3,369) The Sinner (2,349) Better Call Saul (2,135) A Discovery of Witches (1,602) Bodyguard (1,581) La Casa de Papel (1,386) Castle Rock (1,371) The 100 (1,286) Suits (1,122) Fear the Walking Dead (1,101)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018