Giriş Kayıt
Jeanne Sison

Jeanne Sison


Editör, Sesler, Yapımcı

Jeanne Sison, editör, sesler, yapımcı.

A Good Marriage (2014), The Girl in the Book (2015), Korengal (2014), Five Dances (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Editorial Department 5.2 321
2017 Belgesel Editorial Department 7.7 16,781
2015 Gerilim Editorial Department 5.2 3,427
2015 Belgesel Editorial Department 7.7 82
2015 Dram Editorial Department 6.2 3,496
2015 Komedi Editorial Department 4.8 521
2014 Gerilim Editorial Department 5.2 8,114
2014 Komedi Editorial Department 6.1 549
2014 Belgesel Editorial Department 6.8 3,060
2014 Belgesel Editorial Department 5.6 96
2013 Belgesel Editorial Department 7.7 1,487
2013 Dram Editorial Department 7.2 2,257
2013 Belgesel Editorial Department 6.4 281

Normaller
2012 Komedi Editorial Department 4.7 194
2012 Belgesel Editorial Department 7.0 256
2012 Western Çeşitli 5.5 541
2012 Belgesel Editorial Department 7.6 17
2012 Kısa Metraj Editorial Department 7.4 41
2012 Belgesel Editorial Department 7.7 85
2011 Komedi Sesler 5.7 62

Buzlar Üzerinde
2011 Dram Editorial Department 6.4 903
2011 Macera Editorial Department 6.0 845
2010 Belgesel Çeşitli 6.8 295

Kıyamet Gecesi
2010 Korku Editorial Department
Sesler
4.9 23,501
2010 Belgesel Sesler 6.8 106
2010 Belgesel Editorial Department 7.5 19,947
2009 Belgesel Yapımcı 7.2 382
2009 Belgesel Yapımcı 8.6 1,227
2009 Gerilim Sesler 5.4 3,917

Galibiyet Sezonu
2009 Komedi Sesler 6.6 5,479
2009 Komedi Sesler 6.2 1,388

Seni Seviyorum New York
2008 Komedi Sesler 6.3 42,391

Aşkın İngilizcesi
2007 Komedi Sesler 6.4 5,830

Pasta Yiyenler
2007 Dram Sesler 6.4 6,428
2007 Belgesel Çeşitli 5.7 58
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,857) Supernatural (1,748) Titans (1,356) Outlander (1,165) Better Call Saul (1,006) La Casa de Papel (918) Doctor Who (839) Arrow (834) Kidding (757) Supergirl (722)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018