Giriş Kayıt
Blanca Soto

Blanca Soto (40)


Oyuncu, Yapımcı

Blanca Delfina Soto Benavides, 05 Ocak 1979 Monterrey, Nuevo Leon, Meksika doğumlu oyuncu, yapımcı.

Jack Hartnett ile evlendi.

Gerçek İsmi: Blanca Delfina Soto Benavides
Doğum Tarihi: 05 Ocak 1979
Doğum Yeri: Monterrey, Nuevo Leon, Meksika
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 36 Kısa Metraj Yapımcı 3.4 9
2014 Suç Oyuncu 7.4 200
2012 Dram Oyuncu 7.9 34
2011 Romantik Oyuncu 6.6 141

Salaklar Sofrası
2010 31 Komedi Oyuncu 5.9 90,596
2010 31 Komedi Oyuncu 6.0 190

Derin Vadi
2009 30 Komedi Oyuncu 4.4 3,035
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,906) This Is Us (2,515) The Flash (2,324) Star Trek: Discovery (2,095) Arrow (1,458) Vikings (1,442) American Gods (1,403) The Blacklist (1,180) Love, Death & Robots (923) The OA (786)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019