Giriş Kayıt
Marcin Juchniewicz

Marcin Juchniewicz (40)


Oyuncu

Marcin Juchniewicz, 05 Ekim 1978 doğumlu oyuncu.

Karanlık Ev (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ekim 1978
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 38 Suç Oyuncu 5.9 191
2015 37 Gerilim Oyuncu 6.8 907
2014 36 Dram Oyuncu 6.9 1,914
2013 35 Dram Oyuncu 4.7 59
2013 35 Komedi Oyuncu 7.4 3,045
2011 33 Dram Oyuncu 7.6 2,684

Karanlık Ev
2009 31 Suç Oyuncu 7.5 3,463
2008 Komedi Oyuncu 5.1 172
2008 Suç Oyuncu 6.8 80
2008 30 Korku Oyuncu 3.2 375
2007 29 Dram Oyuncu 5.8 27
2007 29 Aksiyon Oyuncu 5.2 580
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019