Giriş Kayıt
Sandra Leeming

Sandra Leeming


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Sandra Leeming, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Yapımcı 7.0 712
2013 Belgesel Yapımcı 7.6 332
2010 Belgesel Yapımcı 8.5 1,107
2009 Belgesel Yapımcı 7.5 999
2006 Belgesel Yapım Yöneticisi 7.2 826
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,253) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,748) Shingeki no kyojin (1,559) Black Mirror (1,547) The Big Bang Theory (1,422) Vikings (1,139) Swamp Thing (1,114) Agents of S.H.I.E.L.D. (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019