Giriş Kayıt
Matt LaPoint

Matt LaPoint


Müzisyen

Matt LaPoint, müzisyen.

Jericho (2006), Harper's Island (2009), Wheels (2014), Descendants (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Matt Lapoint
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Müzik 6.2 735
2015 Aksiyon Müzik 6.4 11,718
2015 Aile Müzik 6.3 2,747
2014 Dram Müzik 9.4 17,381

Gençlik Plajı Filmi
2013 Aile Müzik 5.9 7,949

Büyük Mucize
2012 Biyografi Müzik 6.5 17,379
2012 Komedi Müzik 8.0 5,699
2011 Aksiyon Müzik 5.1 1,036
2011 Komedi Müzik 6.5 3,967

Sharpay'in Göz Alıcı Macerası
2011 Komedi Müzik 4.8 5,308
2010 Aile Müzik 5.6 90
2010 Kısa Metraj Müzik    

LEGO: Clutch Powers'ın Maceraları
2010 Animasyon Müzik 5.8 1,489
2010 Aile Müzik 6.2 10,957
2009 Komedi Müzik 5.6 2,025

Amerikan Pastası: Aşk Kitabı
2009 Komedi Müzik 4.8 39,674

Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar
2009 Komedi Müzik 6.4 148,162
2009 Dram Müzik 7.1 1,603
2009 Dram Müzik 7.5 23,904
2008 Komedi Müzik 4.9 1,235

Çita Kızlar: Tek Dünya
2008 Komedi Müzik 4.8 3,541

Yolun Sonu : Adalet
2007 Aksiyon Müzik 5.1 1,398
2007 Dram Müzik 7.1 1,192
2006 Dram Müzik 6.2 926
2006 Aksiyon Müzik 8.0 51,342

Gezgin Pantolon Kardeşliği
2005 Komedi Müzik 6.5 50,046

İhanet Oyunu
2005 Komedi Müzik 5.1 895
2003 Aksiyon Müzik 3.3 6,016
Dizi Altyazıları
True Detective (7,668) Shameless (3,747) Vikings (2,344) Inside No. 9 (1,823) Counterpart (1,350) The Blacklist (1,207) Shooter (1,135) Arrow (1,102) Gotham (982) The Flash (898)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019