Giriş Kayıt
Simon Lake

Simon Lake


Yapımcı

Simon Lake, yapımcı.

Ölümsüz Aşk (2015), Bir Genç Kızın Gizli Defteri (2015), Chance (2016), Betas (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram 0 7.7 7,760

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon 0 6.4 227,698

Ölümsüz Aşk
2015 Dram 0 7.2 133,102

Bir Genç Kızın Gizli Defteri
2015 Dram 0 6.9 26,132

Büyük Gözler
2014 Biyografi 0 7.0 74,487

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon 0 7.6 381,329
2014 Dram 0 6.1 685

Genç Çıraklar
2013 Komedi 0 6.3 176,657
2013 Komedi 0 7.1 2,611
2013 Dram 0 5.8 1,672
2013 Müzikal Yapımcı 5.5 48

Dalgaların Peşinde
2012 Biyografi 0 7.2 28,529
Dizi Altyazıları
Vikings (7,800) Supernatural (2,111) Titans (1,871) Outlander (1,636) The Big Bang Theory (1,607) Friends (1,083) The Flash (1,004) La Casa de Papel (976) Arrow (878) Black Mirror (758)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018