Giriş Kayıt
Simon Lake

Simon Lake


Yapımcı

Simon Lake, yapımcı.

Ölümsüz Aşk (2015), Bir Genç Kızın Gizli Defteri (2015), Chance (2016), Betas (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram 0 7.7 7,600

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon 0 6.5 226,091

Ölümsüz Aşk
2015 Dram 0 7.2 131,370

Bir Genç Kızın Gizli Defteri
2015 Dram 0 6.9 25,787

Büyük Gözler
2014 Biyografi 0 7.0 73,623

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon 0 7.6 379,082
2014 Dram 0 6.1 666

Genç Çıraklar
2013 Komedi 0 6.3 175,810
2013 Komedi 0 7.1 2,583
2013 Dram 0 5.8 1,663
2013 Müzikal Yapımcı 5.5 47

Dalgaların Peşinde
2012 Biyografi 0 7.2 28,391
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,684) Supernatural (4,526) The Big Bang Theory (3,218) The Flash (2,558) Better Call Saul (1,875) A Discovery of Witches (1,829) Shameless (1,695) Titans (1,620) La Casa de Papel (1,142) Manifest (1,104)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018