Giriş Kayıt
Jack Heller

Jack Heller


Yapımcı, Yönetmen

Jack Heller, yapımcı, yönetmen.

99. Blok (2017), Enter Nowhere (2011), Dark Was the Night (2014), The Scribbler (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Yapımcı 5.4 245
2021 Dram Yapımcı 6.0 5,279
2020 Komedi Yapımcı 5.0 4,642

Zombi Ülkesi: Çift Dokunuş
2019 Aksiyon Yapımcı 6.7 183,222

Adaletsiz
2018 Aksiyon Yapımcı 6.9 47,685
2018 Korku Yapımcı 5.4 4,115

99. Blok
2017 Suç Yapımcı 7.1 68,815
2016 Komedi 4.6 174
2016 Komedi 5.9 64
2015 Korku Yapımcı 4.6 2,687
2015 Yapımcı 6.3 1,220

Kemik Balta
2015 Macera Yapımcı 7.1 104,435
2015 Korku Yapımcı 3.6 1,109
2014 Dram Yapımcı 3.4 343
2014 Dram Yapımcı 5.1 2,481
2014 Dram Yönetmen
Yapımcı
5.6 10,537
2014 Gizem Yapımcı 5.3 5,026

Teslimat
2013 Aksiyon Yapımcı 4.9 4,257
2013 Komedi Yapımcı 5.7 7,670
2012 Gerilim Yapımcı 5.3 3,433
2012 Dram Yapımcı 5.8 580
2012 Kısa Metraj 7.8 6,805
2011 Gizem Yapımcı
Yönetmen
6.5 11,591

Özel Kuvvet
2011 Aksiyon Yapımcı 4.7 5,957
2011 Aksiyon Yapımcı 4.9 2,548

İrkiliş
2011 Aksiyon Yapımcı 5.2 5,646

Mutluyum, Devam Et
2010 Komedi 6.7 30,152

Ölüm Avı
2010 Aksiyon Yapımcı 5.1 6,836

Yabancı
2010 Aksiyon Yapımcı 4.6 3,283
2009 Aksiyon Yapımcı 5.7 7,297
2009 Gerilim Yapımcı 5.3 4,406
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023