Giriş Kayıt
Jack Heller

Jack Heller


Yapımcı, Yönetmen

Jack Heller, yapımcı, yönetmen.

99. Blok (2017), Enter Nowhere (2011), Dark Was the Night (2014), The Scribbler (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Yapımcı 5.4 2,051

Adaletsiz
2018 Aksiyon Yapımcı 8.2 720

99. Blok
2017 Suç Yapımcı 7.1 41,668
2016 Komedi 5.6 94
2016 Komedi 5.8 38
2015 Korku Yapımcı 4.5 2,024
2015 Yapımcı 6.3 793

Kemik Balta
2015 Macera Yapımcı 7.1 67,145
2015 Korku Yapımcı 3.6 950
2014 Dram Yapımcı 3.4 241
2014 Dram Yapımcı 5.9 1,878
2014 Dram Yönetmen
Yapımcı
5.6 7,268
2014 Gizem Yapımcı 5.4 4,465

Teslimat
2013 Aksiyon Yapımcı 5.1 3,608
2013 Komedi Yapımcı 5.7 6,367
2012 Gerilim Yapımcı 5.4 2,820
2012 Dram Yapımcı 5.9 487
2012 Kısa Metraj 7.9 5,569
2011 Gizem Yapımcı
Yönetmen
6.6 7,162

Özel Kuvvet
2011 Aksiyon Yapımcı 4.8 5,367
2011 Aksiyon Yapımcı 5.0 2,257

İrkiliş
2011 Aksiyon Yapımcı 5.2 4,879

Mutluyum, Devam Et
2010 Komedi 6.8 28,255

Ölüm Avı
2010 Aksiyon Yapımcı 5.2 5,840

Yabancı
2010 Aksiyon Yapımcı 4.8 2,919
2009 Aksiyon Yapımcı 5.8 6,538
2009 Gerilim Yapımcı 5.4 3,965
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019