Giriş Kayıt
Sam Kalidi

Sam Kalidi (32)


Oyuncu

Sam Kalidi, 11 Aralık 1986 Beirut, French Mandate of Syria and Lebanon doğumlu oyuncu.

Demir Adam (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Aralık 1986
Doğum Yeri: Beirut, French Mandate of Syria and Lebanon
Diğer Bir İsmi: samir khalidy
Takma İsmi: Prince of Persia
Burcu: Yay
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pasifik Savaşı: İsyan
2018 32 Aksiyon Oyuncu 5.6 83,863

Star Wars: Son Jedi
2017 31 Aksiyon Çeşitli 7.2 445,245

Mumya
2017 31 Aksiyon Çeşitli 5.5 148,220

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 31 Aksiyon Çeşitli 6.6 219,668
2016 30 Aksiyon Çeşitli 7.0 343,468
2015 Aksiyon Çeşitli 7.3 5,569
2015 29 Kısa Metraj Oyuncu    

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 28 Aksiyon Çeşitli 6.0 149,300
2014 28 Aksiyon Oyuncu 2.5 772

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 28 Aksiyon Çeşitli 6.2 259,223

Nikahta Keramet var mı?
2013 27 Komedi Oyuncu 6.4 391
2013 Aksiyon Oyuncu 9.6 40,870

Şirinler 2
2013 27 Animasyon Çeşitli 5.4 33,599

G.I. Joe: Misilleme
2013 27 Aksiyon Çeşitli 5.8 164,303

Zohan'a Bulaşma
2008 22 Aksiyon Oyuncu 5.5 175,272

Demir Adam
2008 22 Aksiyon Çeşitli 7.9 833,997

Örtülü Gerçek
2007 21 Suç Çeşitli 6.1 9,599
Dizi Altyazıları
True Detective (4,893) Shameless (3,842) Vikings (2,199) Inside No. 9 (1,742) Counterpart (1,523) The Flash (1,502) Project Blue Book (1,440) The Blacklist (1,229) Arrow (1,221) This Is Us (875)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019