Giriş Kayıt
Orçun Oksar

Orçun Oksar


Senarist, Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Editör

Orçun Oksar, senarist, yapımcı, yönetmen asistanı, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Senarist 4.2 334
2008 Komedi Yapımcı 7.1 4,113
2008 Komedi Senarist 3.2 13
2007 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 4,873
2007 Komedi Senarist 5.4 164
2004 Macera Yapımcı 7.5 91
2003 Macera Editör 6.5 28
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,733) Shameless (2,329) Fear the Walking Dead (1,949) Suits (1,811) Castle Rock (1,725) Bodyguard (1,613) The Sinner (1,565) La Casa de Papel (1,528) The 100 (1,320) Mayans M.C. (1,272)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018