Giriş Kayıt
Derrick Guidry

Derrick Guidry


Oyuncu

Derrick James Guidry, oyuncu.

Gerçek İsmi: Derrick James Guidry
Takma İsmi: Tee
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ateşli Festival: Mardi Gras
2011 Komedi Oyuncu 5.2 5,285
2011 Müzikal Çeşitli 4.9 277

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Oyuncu 7.8 524,049
2007 Suç Oyuncu 5.7 300
2004 Dram Oyuncu 5.5 219
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,256) Origin (3,821) The Big Bang Theory (3,248) Supernatural (3,228) Titans (1,848) Doctor Who (1,835) The Last Ship (1,344) Outlander (1,179) Better Call Saul (1,178) La Casa de Papel (1,116)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018