Giriş Kayıt
David Maisel

David Maisel


Yapımcı

David Maisel, yapımcı.

Angry Birds Film (2016), (2008) Demir Adam (2008), (2011) Thor (2011), (2011) İlk Yenilmez: Kaptan Amerika (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Angry Birds Film
2016 Animasyon Yapımcı 6.3 70,183

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Yapımcı 6.9 673,597
2011 Aksiyon Yapımcı 7.0 688,265

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Yapımcı 7.0 662,669
2008 Aksiyon Yapımcı 6.7 405,144

Demir Adam
2008 Aksiyon Yapımcı 7.9 871,089
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019