Giriş Kayıt
Tahar Rahim

Tahar Rahim (41)


Oyuncu

Tahar Rahim, 04 Temmuz 1981 Belfort, Territoire de Belfort, Fransa doğumlu oyuncu.

Leïla Bekhti ile evlendi.

Yeraltı Peygamberi (2009), Geçmiş (2013), Moritanyalı (2021), The Serpent (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Temmuz 1981
Doğum Yeri: Belfort, Territoire de Belfort, Fransa
Diğer Bir İsmi: T. Rahim
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.71 m
8.2 (18 Oy)
  • Currently 163.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu    
2022 41 Dram Oyuncu    
2022 Komedi Oyuncu    

Moritanyalı
2021 40 Dram Oyuncu 7.4 49,308
2021 Suç Oyuncu 7.6 43,980
2020 Dram Oyuncu 7.2 3,002

Yabancıların Nezaketi
2019 38 Dram Oyuncu 6.5 4,131

Ateşle Oynayanlar
2018 37 Dram Oyuncu 5.6 641

Magdalalı Meryem
2018 37 Dram Oyuncu 5.9 10,553
2018 Dram Oyuncu 8.0 15,492
2017 36 Oyuncu 5.7 374
2016 35 Dram Oyuncu 6.8 3,409
2016 News Oyuncu 6.3 124
2016 35 Dram Oyuncu 5.7 945
2015 34 Oyuncu 5.7 975
2015 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,344

Hayatımın Şansı
2014 33 Komedi Oyuncu 6.7 16,620
2014 33 Komedi Oyuncu 6.2 750

Kesik
2014 33 Dram Oyuncu 6.2 7,725

Geçmiş
2013 32 Dram Oyuncu 7.7 49,269

Nükleer Santral
2013 32 Dram Oyuncu 6.2 2,695
2013 32 Suç Oyuncu 6.3 1,438

Çocuklarım
2012 31 Dram Oyuncu 6.8 2,994

Özgür Adamlar
2011 30 Dram Oyuncu 6.6 1,386

Kara Altın
2011 30 Macera Oyuncu 6.6 12,119
2011 30 Dram Oyuncu 5.6 559

Kartal
2011 30 Macera Oyuncu 6.2 70,974

Yeraltı Peygamberi
2009 28 Suç Oyuncu 7.8 99,018

İçerde
2007 26 Korku Oyuncu 6.7 41,588
- Komedi Oyuncu    
- Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022