Giriş Kayıt
Bec Cubitt

Bec Cubitt


Editör, Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Görsel Efekt

Bec Cubitt, editör, yapımcı, yapım yöneticisi, görsel efekt.

Denizden Gelen Kız (2006), Aralık Çocukları (2007), Ateşin Ortasında (2006), Öldüren Cazibe (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rebecca Cubitt
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Yapımcı 6.1 239

Berlin Sendromu
2017 Dram 6.3 18,619
2015 Kısa Metraj Yapımcı 5.8 196

Savaşın Gölgesinde
2012 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 13,396
2012 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 4,917
2012 Kısa Metraj Yapımcı    
2010 Dram Görsel Efekt 7.1 6,914

Şeytan Karışmış
2009 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.1 2,504

Öldüren Cazibe
2007 Dram Editorial Department 5.8 9,285

Aralık Çocukları
2007 Dram Editorial Department 6.6 11,323
2007 Dram Editorial Department 6.4 354
2007 Kısa Metraj Editorial Department 7.7 2,445
2007 Komedi Editorial Department 6.5 1,814
2006 Kısa Metraj Görsel Efekt 6.7 98

Ateşin Ortasında
2006 Aksiyon Editorial Department 6.7 9,765
2006 Belgesel Editorial Department 6.2 9

Denizden Gelen Kız
2006 Komedi Editorial Department 5.4 35,639
2006 Suç Editorial Department 5.6 252
2006 Komedi Editorial Department 5.9 1,354
2006 Suç Editorial Department 6.3 6,171
2006 Aksiyon Editorial Department 6.2 2,671

Küçük Balık
2005 Suç Editorial Department 6.3 7,957
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019