Giriş Kayıt
Jessica Lowrey

Jessica Lowrey


Yönetmen Asistanı, Yönetmen

Jessica Lowrey, yönetmen asistanı, yönetmen.

40 Yıllık Bekar (2005), 17 Yeniden (2009), Terminator: Sarah Connor Günlükleri (2008), Suburgatory (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Yönetmen 7.6 5,930
2018 Komedi Yönetmen 5.5 1,747
2017 Komedi Yönetmen Asistanı 7.8 38,654
2016 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 23,966
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 7.6 31,914
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 7.5 7,003
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 8.2 13,991

Özçekim
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 11,072
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.8 946
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 7.5 3,800
2012 Dram Yönetmen Asistanı 8.1 381
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 29,192
2010 Suç Yönetmen Asistanı 6.7 2,109

17 Yeniden
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 165,424

Kara Şimşek
2008 Gizem Yönetmen Asistanı 6.0 7,387

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.7 54,630
2007 Dram Yönetmen Asistanı 8.6 177,018
2007 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 1,174

İyi Alman
2006 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 23,029

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 359,890

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Yönetmen Asistanı 8.2 85,594

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Yönetmen Asistanı 5.2 22,756
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,056) American Gods (2,029) The Flash (1,679) Arrow (1,671) The Blacklist (1,526) The Passage (1,407) Vikings (1,314) Supernatural (916) Love, Death & Robots (914) The Big Bang Theory (779)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019