Giriş Kayıt
Mari Okada

Mari Okada


Senarist, Yönetmen

Mari Okada, senarist, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Animasyon Senarist 8.2 692
2020 Animasyon Senarist 6.7 9,723
2019 Dram Senarist 5.8 351
2018 Animasyon Senarist 6.9 521
2018 Animasyon Yönetmen
Senarist
7.4 6,785
2017 Gizem Senarist 6.2 239
2017 Dram Senarist 6.3 1,185
2016 Animasyon Senarist 7.0 1,517
2016 Animasyon Senarist 5.6 470
2016 Animasyon Senarist 5.5 36
2015 Animasyon Senarist 7.9 1,799
2015 Animasyon Senarist 7.3 5,792
2015 Animasyon Senarist 6.6 80
2014 Animasyon Senarist
Çeşitli
6.2 164
2014 Animasyon Senarist 6.5 59
2013 Senarist    
2013 Animasyon Senarist 7.4 1,226
2013 Animasyon Senarist 7.3 2,507
2013 Animasyon Senarist 7.0 347
2012 Animasyon Senarist 7.5 1,458
2012 Komedi Senarist 7.7 4,542
2012 Animasyon Senarist 7.8 939
2012 Animasyon Senarist 6.4 124
2012 Animasyon Senarist 7.8 799
2012 Animasyon Senarist 6.4 658
2011 Animasyon Senarist 7.7 1,495
2011 Animasyon Senarist 8.2 13,977
2011 Animasyon Senarist 7.7 734
2011 Kısa Metraj Çeşitli 8.1 85
2011 Animasyon Senarist 6.8 236
2011 Animasyon Senarist 7.6 315
2011 Animasyon Senarist 7.3 1,318
2010 Animasyon Senarist 7.4 2,271
2009 Animasyon Senarist 6.8 713
2009 Senarist    
2008 Animasyon Senarist 7.7 8,264
2008 Animasyon Senarist 7.3 5,377
2008 Animasyon Senarist 7.1 509
2008 Animasyon Senarist
Çeşitli
8.0 15,855
2007 Animasyon Senarist 7.7 60
2006 Animasyon Senarist 6.7 202
2006 Animasyon Senarist 7.3 5,925
2006 Animasyon Senarist 7.0 703
2005 Animasyon Senarist 7.8 4,068
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022