Giriş Kayıt
Cristina Valenzuela

Cristina Valenzuela (35)


Oyuncu, Oyuncu Yönetmeni

Cristina Valenzuela, 11 Temmuz 1987 doğumlu oyuncu, oyuncu yönetmeni.

Nanatsu no Taizai (2014), Devilman: Crybaby (2018), Resident Evil: Vendetta (2017), Maho Shojo Madoka Magica (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Temmuz 1987
Diğer Bir İsmi: Christina Vee | Cristina Vee
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 34 Animasyon Oyuncu 8.5 84
2021 Animasyon Oyuncu 7.7 339
2021 Animasyon Oyuncu 7.0 414
2021 Animasyon Oyuncu 8.9 622
2020 Animasyon Oyuncu 6.7 283
2020 Animasyon Oyuncu 8.2 642
2020 Animasyon Oyuncu 6.7 278
2019 Animasyon Oyuncu 7.3 9
2019 Animasyon Oyuncu 6.0 190
2019 Animasyon Oyuncu 5.0 261
2019 Animasyon Oyuncu 6.8 2,146
2019 Animasyon Oyuncu 8.3 38,221
2018 Animasyon Oyuncu 6.7 527
2018 31 Animasyon Oyuncu 7.1 820
2018 31 Animasyon Oyuncu 6.6 7,653
2018 Animasyon Oyuncu 8.0 2,079
2018 Animasyon Oyuncu 7.1 5,057
2018 Oyuncu 5.4 834
2018 Animasyon Oyuncu 7.6 21,301

Mumya
2017 30 Aksiyon Çeşitli 5.4 191,214
2017 30 Animasyon Oyuncu 6.2 13,834
2017 30 Animasyon Oyuncu 6.6 8,268
2017 30 Animasyon Oyuncu 6.8 2,205
2017 30 Animasyon Oyuncu 7.3 8,219
2016 Aksiyon Oyuncu 7.3 25,952
2016 Animasyon Oyuncu 6.5 282
2016 Animasyon Oyuncu 7.7 853
2016 Dram Oyuncu 6.8 5,253
2016 29 Animasyon Oyuncu 7.2 1,233
2016 Animasyon Oyuncu 4.8 144
2016 Animasyon Oyuncu 7.6 6,428
2015 Animasyon Oyuncu 7.9 1,790
2015 Animasyon Oyuncu 8.8 195
2015 Animasyon Oyuncu 7.3 431
2015 Animasyon Oyuncu 7.3 1,762
2014 Animasyon Oyuncu 8.0 8,028
2014 Animasyon Oyuncu 7.9 32,416
2014 Animasyon Oyuncu 7.8 2,198
2014 Animasyon Oyuncu 7.2 2,281
2014 27 Aksiyon Oyuncu 7.2 861
2014 27 Animasyon Oyuncu 6.7 365
2013 26 Animasyon Oyuncu 6.2 1,868
2013 26 Animasyon Oyuncu 7.8 3,683
2013 Animasyon Oyuncu 7.2 994
2013 Animasyon Oyuncu 5.8 129
2013 Animasyon Oyuncu 7.9 14,529

Bayan Monochrome
2013 Animasyon Oyuncu 6.1 68
2012 25 Animasyon Oyuncu 7.7 1,569
2012 Animasyon Oyuncu 7.8 4,152
2012 25 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,655
2012 Animasyon Oyuncu 7.5 46,190
2012 Fantastik Oyuncu 6.2 37
2012 Dram Oyuncu 5.2 2,520
2012 Animasyon Oyuncu 7.1 2,165
2012 Animasyon Oyuncu 5.9 145
2012 25 Animasyon Oyuncu 8.0 1,535
2011 Animasyon Oyuncu 9.0 99,679
2011 Aksiyon Oyuncu 8.5 3,092
2011 24 Animasyon Oyuncu 7.6 1,951
2011 Animasyon Oyuncu 5.8 487
2011 24 Animasyon Oyuncu 5.7 5,654
2011 Animasyon Oyuncu 8.2 9,837
2010 Animasyon Oyuncu 7.5 463
2010 23 Aksiyon Oyuncu 4.6 317
2010 23 Aile Oyuncu 5.2 313
2010 Animasyon Oyuncu 7.0 73
2009 Aksiyon Oyuncu 7.2 2,791
2009 Animasyon Oyuncu 7.8 3,898
2008 Animasyon Oyuncu 6.7 660
2008 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 7.8 1,498
2008 Animasyon Oyuncu 7.0 104

Cesur
2007 20 Aksiyon Oyuncu 4.0 363
2007 20 Animasyon Oyuncu 6.6 68
2006 Animasyon Oyuncu 7.0 2,188
2006 Animasyon Oyuncu 7.0 702
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 56,294
2004 Animasyon Oyuncu 6.6 351

Cevapsız Arama
2003 16 Korku Oyuncu 6.2 18,334

Lastik
1999 Animasyon Oyuncu 8.9 125,500
1995 Animasyon Oyuncu 7.7 1,067
1994 7 Animasyon Oyuncu 7.7 2,065
1994 Animasyon Oyuncu    
1993 6 Animasyon Oyuncu 7.7 2,644
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022