Giriş Kayıt
Pierre Niney

Pierre Niney


Oyuncu

Pierre Niney, oyuncu.

Frantz (2016), Yves Saint Laurent (2014), Son Moda Aşk (2013), Derinliklere Yolculuk (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Pierre Niney de la Comédie Française
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (25)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.0 86
2017 Biyografi Oyuncu 7.4 1,039
2017 Komedi Oyuncu 6.0 2,818

Derinliklere Yolculuk
2016 Macera Oyuncu 6.6 3,814
2016 Dram Oyuncu 7.5 9,883
2016 Dram Oyuncu 5.9 1,961
2016 Oyuncu 6.3 2,042
2015 Gerilim Oyuncu 6.7 2,591
2014 Biyografi Oyuncu 6.2 9,961

Son Moda Aşk
2013 Komedi Oyuncu 6.4 7,715
2012 Komedi Oyuncu 6.5 702
2011 Komedi Oyuncu 6.2 382

Kilimanjaro' nun Karları
2011 Dram Oyuncu 7.2 3,380

Karanlık Cennet
2010 Dram Oyuncu 5.6 1,706

İsimsiz Romantik
2010 Komedi Oyuncu 6.9 9,719

Boyun Eğmez
2009 Dram Oyuncu 5.4 61

Suç Ordusu
2009 Dram Oyuncu 6.7 2,825

Kahkaha
2008 Komedi Oyuncu 6.3 7,569

Okul Kapanınca
2008 Komedi Oyuncu 6.2 611
Dizi Altyazıları
Vikings (9,579) Supernatural (3,915) Titans (2,106) The Gifted (1,361) The Big Bang Theory (1,212) Manifest (1,057) La Casa de Papel (1,021) Black Mirror (975) Peaky Blinders (921) Friends (815)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018