Giriş Kayıt
Austin Butler

Austin Butler (27)


Oyuncu

Austin Robert Butler, 17 Ağustos 1991 Anaheim, California, ABD doğumlu oyuncu.

Shannara Günlükleri (2016), Carrie Günlükleri (2013), Dude (2018), The Intruders (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Austin Robert Butler
Doğum Tarihi: 17 Ağustos 1991
Doğum Yeri: Anaheim, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Austin Robert Butler
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
8.0 (5 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Suç Oyuncu    
2018 27 Komedi Oyuncu 5.1 4,045
2016 25 Komedi Oyuncu 4.3 9,546

Shannara Günlükleri
2016 Macera Oyuncu 7.3 47,617
2015 24 Gerilim Oyuncu 4.6 2,281

Carrie Günlükleri
2013 Komedi Oyuncu 7.1 23,981

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.7 362,761
2012 21 Komedi Oyuncu 5.7 172
2011 20 Dram Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 7.8 21,228

Sharpay'in Göz Alıcı Macerası
2011 20 Komedi Oyuncu    
2010 Dram Oyuncu 7.6 12,875

Evimde Uzaylı Var
2009 18 Macera Oyuncu 5.4 18,557
2009 Komedi Oyuncu 4.6 5,050
2009 Komedi Oyuncu 7.0 431
2008 Komedi Oyuncu 7.1 71
2006 Komedi Oyuncu 4.9 32,411
2005 Komedi Oyuncu 6.0 11,617
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,222) Shameless (2,002) Fear the Walking Dead (1,690) Suits (1,458) Castle Rock (1,334) La Casa de Papel (1,214) Bodyguard (1,158) Mayans M.C. (1,043) The 100 (1,027) Vikings (807)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018