Giriş Kayıt
Olesya Gidrat

Olesya Gidrat


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Sanat Bölümü

Olesya Gidrat, yapım yöneticisi, yapımcı, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 6.4 76
2016 Dram Yapımcı 7.0 1,206

Postacının Beyaz Geceleri
2014 Dram Yapımcı 7.0 1,346
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 913
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 5.0 1,727

Vera'nın Şöförü
2004 Dram Yapım Yöneticisi 7.2 1,632

Biz
2004 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.7 1,124
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,110) Origin (3,285) Supernatural (3,147) The Big Bang Theory (3,137) Doctor Who (1,738) Titans (1,729) The Last Ship (1,293) Better Call Saul (1,128) Outlander (1,099) La Casa de Papel (1,041)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018