Giriş Kayıt
Peter Gluck

Peter Gluck


Peter Gluck,

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru (2013), Kara Panter (2018), Arkadaştan Öte (2011), Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2 (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Panter
2018 Aksiyon 0 7.4 385,524

Bu da Nereden Çıktı?
2016 Komedi 0 6.2 83,374

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon 0 7.1 199,626
2016 Komedi 0 6.7 42,905

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon 0 7.4 292,953
2015 Dram 0 5.7 21,056

Aşk ve Merhamet
2014 Biyografi 0 7.4 30,834

Şef
2014 Komedi 0 7.3 166,831

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon 0 7.8 615,662

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2
2013 Korku 0 6.6 133,817

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon 0 7.7 436,988

Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı
2012 Komedi 0 6.6 41,625

Bizim Gibi İnsanlar
2012 Dram 0 7.1 38,628

Arkadaştan Öte
2011 Komedi 0 6.6 306,507

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon 0 7.7 586,915

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon 0 5.7 105,365

Aşkın Büyüsü
2011 Dram 0 6.9 103,543

Hırsızlar
2010 Aksiyon 0 6.2 51,707

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon 0 4.5 37,213

Hayalet Sevgililerim
2009 Komedi 0 5.8 75,190

Alacakaranlık
2008 Dram 0 5.2 379,949

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi 0 6.9 207,364

Kartal Göz
2008 Aksiyon 0 6.6 163,304
- Komedi 0    
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,554) Shameless (3,454) The First (2,813) Better Call Saul (2,613) Bodyguard (2,565) La Casa de Papel (1,609) The 100 (1,314) The Big Bang Theory (1,148) Take Two (1,138) Fear the Walking Dead (1,120)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018