Giriş Kayıt
Peter Gluck

Peter Gluck


Peter Gluck,

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru (2013), Kara Panter (2018), Arkadaştan Öte (2011), Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2 (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Panter
2018 Aksiyon 0 7.4 444,588

Bu da Nereden Çıktı?
2016 Komedi 0 6.2 86,730

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon 0 7.1 204,669
2016 Komedi 0 6.7 45,253

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon 0 7.4 303,015
2015 Dram 0 5.7 21,628

Aşk ve Merhamet
2014 Biyografi 0 7.4 31,535

Şef
2014 Komedi 0 7.3 169,769

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon 0 7.8 632,797

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2
2013 Korku 0 6.6 137,488

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon 0 7.7 440,936

Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı
2012 Komedi 0 6.6 42,238

Bizim Gibi İnsanlar
2012 Dram 0 7.1 39,116

Arkadaştan Öte
2011 Komedi 0 6.6 311,579

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon 0 7.7 595,882

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon 0 5.7 106,803

Aşkın Büyüsü
2011 Dram 0 6.9 104,551

Hırsızlar
2010 Aksiyon 0 6.2 52,487

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon 0 4.5 38,054

Hayalet Sevgililerim
2009 Komedi 0 5.8 76,322

Alacakaranlık
2008 Dram 0 5.2 386,850

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi 0 6.9 209,390

Kartal Göz
2008 Aksiyon 0 6.6 165,101
- Komedi 0    
Dizi Altyazıları
Vikings (8,352) True Detective (6,067) The Punisher (3,974) Supernatural (3,301) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,286) The Blacklist (1,786) Outlander (1,603) Star Trek: Discovery (1,501) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019