Giriş Kayıt
Peter Gluck

Peter Gluck


Peter Gluck,

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru (2013), Kara Panter (2018), Arkadaştan Öte (2011), Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2 (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Panter
2018 Aksiyon 0 7.4 412,202

Bu da Nereden Çıktı?
2016 Komedi 0 6.2 84,563

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon 0 7.1 201,697
2016 Komedi 0 6.7 44,115

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon 0 7.4 296,794
2015 Dram 0 5.7 21,285

Aşk ve Merhamet
2014 Biyografi 0 7.4 31,143

Şef
2014 Komedi 0 7.3 168,004

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon 0 7.8 621,952

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2
2013 Korku 0 6.6 135,500

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon 0 7.7 438,627

Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı
2012 Komedi 0 6.6 41,869

Bizim Gibi İnsanlar
2012 Dram 0 7.1 38,860

Arkadaştan Öte
2011 Komedi 0 6.6 308,559

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon 0 7.7 590,487

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon 0 5.7 106,082

Aşkın Büyüsü
2011 Dram 0 6.9 103,982

Hırsızlar
2010 Aksiyon 0 6.2 52,028

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon 0 4.5 37,549

Hayalet Sevgililerim
2009 Komedi 0 5.8 75,596

Alacakaranlık
2008 Dram 0 5.2 382,742

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi 0 6.9 208,345

Kartal Göz
2008 Aksiyon 0 6.6 164,052
- Komedi 0    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018