Giriş Kayıt
Moon-su Choi

Moon-su Choi


Yapımcı

Moon-su Choi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yapımcı 7.2 408
2010 Dram Yapımcı 6.9 353

Ölümcül Takip
2008 Korku Yapımcı 7.9 47,668
2005 Komedi Yapımcı 6.5 157

Yeşil Gezegeni Kurtar!
2003 Komedi Yapımcı 7.3 7,040

Öldürücü Darbeler
2001 Aksiyon Yapımcı 6.0 3,230
2001 Komedi Yapımcı 6.6 241
Dizi Altyazıları
Vikings (7,195) Supernatural (2,076) Titans (1,780) Outlander (1,551) The Big Bang Theory (1,396) Friends (1,054) The Flash (959) La Casa de Papel (885) Arrow (852) Black Mirror (721)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018