Giriş Kayıt
Kana Hanazawa

Kana Hanazawa (33)


Oyuncu

Kana Hanazawa, 25 Şubat 1989 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Kelimelerin Bahçesi (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Şubat 1989
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (33)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 33 Animasyon Oyuncu 7.2 101
2022 Animasyon Oyuncu 7.4 77
2022 Animasyon Oyuncu 7.0 220
2021 32 Animasyon Oyuncu 8.9 1,454
2021 Dram Oyuncu 6.4 38
2021 Animasyon Oyuncu    
2021 Animasyon Oyuncu 7.0 11
2020 31 Animasyon Oyuncu 5.3 22
2020 Animasyon Oyuncu 7.5 11
2020 Animasyon Oyuncu 6.6 44
2019 30 Animasyon Oyuncu 5.2 110
2019 30 Animasyon Oyuncu 7.5 41,725
2019 Animasyon Oyuncu 8.7 102,213
2019 30 Animasyon Oyuncu 6.6 127
2018 29 Animasyon Oyuncu 5.0 4,316
2018 29 Animasyon Oyuncu 7.0 1,979
2018 29 Animasyon Oyuncu 5.8 5,015
2018 Animasyon Oyuncu 8.4 9,398
2018 Animasyon Oyuncu 8.2 2,349
2018 29 Oyuncu 5.1 62
2017 28 Animasyon Oyuncu 5.5 3,407
2017 28 Animasyon Oyuncu 6.6 8,280
2017 Animasyon Oyuncu    
2017 28 Animasyon Oyuncu 7.5 5,352
2017 Animasyon Oyuncu 7.1 963
2017 28 Animasyon Oyuncu 6.0 8,713
2017 Animasyon Oyuncu 7.3 2,486

Senin Adın
2016 27 Animasyon Oyuncu 8.4 267,713
2016 27 Animasyon Oyuncu 7.2 780
2016 Animasyon Oyuncu 8.3 2,888
2016 Animasyon Oyuncu 6.7 339
2016 Animasyon Oyuncu 5.9 172
2016 27 Animasyon Oyuncu 6.9 3,146
2016 Animasyon Oyuncu 7.5 1,216
2016 Animasyon Oyuncu 5.6 70
2016 Animasyon Oyuncu 6.5 314
2015 26 Animasyon Oyuncu 6.0 1,267
2015 Animasyon Oyuncu 7.6 6,026
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 923
2015 Oyuncu 7.2 2,174
2015 26 Animasyon Oyuncu 7.1 4,045
2015 Animasyon Oyuncu 6.8 307
2014 Animasyon Oyuncu 7.8 350
2014 Animasyon Oyuncu 7.5 881
2014 Animasyon Oyuncu 7.8 24,694
2014 Animasyon Oyuncu 6.3 221
2014 Animasyon Oyuncu 6.7 617
2014 Animasyon Oyuncu 7.1 3,551
2014 Animasyon Oyuncu 7.3 3,627
2014 Komedi Oyuncu 7.2 490
2014 Animasyon Oyuncu 6.3 183
2014 Animasyon Oyuncu 8.3 38,363
2014 Fantastik Oyuncu 6.4 120
2014 Animasyon Oyuncu 6.5 480
2014 Animasyon Oyuncu 7.3 685
2013 Aksiyon Oyuncu 6.9 741
2013 Animasyon Oyuncu 7.4 1,223

Kelimelerin Bahçesi
2013 24 Animasyon Oyuncu 7.4 45,114
2013 24 Animasyon Oyuncu 6.3 382
2013 24 Animasyon Oyuncu 7.8 8,585
2013 Animasyon Oyuncu 6.8 575
2013 Animasyon Oyuncu 7.2 2,185
2013 Animasyon Oyuncu 7.3 1,275
2013 Animasyon Oyuncu 6.1 245
2012 23 Animasyon Oyuncu 5.9 571
2012 Animasyon Oyuncu 6.2 107
2012 Animasyon Oyuncu 7.5 1,457
2012 Animasyon Oyuncu 7.2 4,256
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 936
2012 Animasyon Oyuncu 8.2 19,537
2012 Komedi Oyuncu 7.2 433
2012 Animasyon Oyuncu 6.9 32
2012 Animasyon Oyuncu 6.8 26
2012 Fantastik Oyuncu 7.8 93
2012 Animasyon Oyuncu 6.4 658
2012 Animasyon Oyuncu 7.7 2,748
2012 Animasyon Oyuncu 6.8 158
2012 23 Animasyon Oyuncu 7.1 2,271
2011 Animasyon Oyuncu 6.0 31
2011 Animasyon Oyuncu 7.0 5,152
2011 Komedi Oyuncu 7.0 2,421
2011 Animasyon Oyuncu 5.4 49
2011 Animasyon Oyuncu 6.8 1,213
2011 Animasyon Oyuncu 5.8 73
2011 Animasyon Oyuncu 7.4 13,460
2011 Animasyon Oyuncu 7.1 10,878
2011 Animasyon Oyuncu 8.8 62,574
2011 Animasyon Oyuncu 6.8 236
2011 Animasyon Oyuncu 6.8 1,620
2011 Animasyon Oyuncu 6.6 1,939
2011 Animasyon Oyuncu    
2010 21 Animasyon Oyuncu 6.2 35
2010 Animasyon Oyuncu 6.2 503
2010 Animasyon Oyuncu 6.7 191
2010 21 Animasyon Oyuncu 6.4 36
2010 Animasyon Oyuncu 7.8 912
2010 Animasyon Oyuncu 6.7 25
2010 Animasyon Oyuncu 6.6 587
2010 Animasyon Oyuncu 6.8 139
2010 Animasyon Oyuncu 6.4 1,552
2010 Animasyon Oyuncu 6.6 197
2010 Animasyon Oyuncu 7.7 1,143
2010 21 Animasyon Oyuncu 6.4 57
2010 21 Animasyon Oyuncu 7.3 232
2010 21 Animasyon Oyuncu 6.2 222
2010 Animasyon Oyuncu 7.6 14,687
2010 Animasyon Oyuncu 7.1 1,516
2010 Animasyon Oyuncu 8.0 7,596
2010 Animasyon Oyuncu 7.8 7,353

Kırık Kılıç
2010 Oyuncu    
2009 Animasyon Oyuncu 7.2 762
2009 Animasyon Oyuncu 7.2 63
2009 20 Animasyon Oyuncu 6.0 36
2009 Animasyon Oyuncu 7.3 229
2009 20 Animasyon Oyuncu 6.3 2,739
2009 20 Animasyon Oyuncu 7.3 59
2009 20 Animasyon Oyuncu 6.8 554
2009 Animasyon Oyuncu 8.0 5,775
2009 Animasyon Oyuncu 5.9 276
2009 Animasyon Oyuncu 6.7 159
2009 Oyuncu    
2009 Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu 6.8 41
2008 Animasyon Oyuncu 6.4 1,375
2008 Animasyon Oyuncu 6.8 511
2007 Animasyon Oyuncu 7.7 60
2007 Animasyon Oyuncu 8.1 2,473
2007 Animasyon Oyuncu 5.8 23
2006 Animasyon Oyuncu 7.5 129
2003 Aksiyon Oyuncu 7.9 3,690
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022