Giriş Kayıt
Salil Deshpande

Salil Deshpande


Editör, Görsel Efekt, Yapımcı

Salil Deshpande, editör, görsel efekt, yapımcı.

PK (2014), Drishyam (2015), Queen (2013), Baby (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Editorial Department 7.5 7,156
2017 Dram Editorial Department 7.0 1,392
2017 Komedi Editorial Department 6.5 3,897
2017 Gizem Editorial Department 7.2 8,067
2017 Aksiyon Editorial Department 5.0 7,048
2017 Komedi Editorial Department 5.4 16,636
2017 Aksiyon Editorial Department 6.4 7,856
2017 Belgesel Editorial Department 8.7 7,062
2017 Komedi Editorial Department 6.1 3,067
2015 Dram Editorial Department 6.4 2,928
2015 Komedi Editorial Department 7.2 19,689
2015 Komedi Editorial Department 7.3 12,752
2015 Romantik Editorial Department 4.0 167
2015 Aksiyon Editorial Department 4.2 5,011
2015 Dram Editorial Department 8.3 54,057
2015 Dram Editorial Department 6.8 12,650
2015 Komedi Editorial Department 5.3 292
2015 Aksiyon Editorial Department 7.2 20,979

Marigold Otelinde Hayatımın Tatili 2
2015 Komedi Editorial Department 6.6 28,745
2015 Komedi Editorial Department 4.6 981
2015 Aksiyon Editorial Department 7.6 14,120
2015 Komedi Editorial Department 7.0 5,058
2015 Aksiyon Editorial Department 7.5 19,116
2015 Komedi Editorial Department 6.8 6,421
2015 Komedi Editorial Department 6.7 950
2015 Aksiyon Editorial Department 8.0 47,906
2015 Tarihi Editorial Department 8.3 340
2015 Komedi Editorial Department 4.0 66
2014 Komedi Editorial Department 5.5 3,052
2014 Komedi Editorial Department 8.2 136,009
2014 Aksiyon Editorial Department 4.4 3,550
2014 Dram Editorial Department 7.7 1,045
2014 Editorial Department 5.8 629
2014 Dram Editorial Department 7.3 2,903
2014 Komedi Editorial Department 6.2 5,007
2014 Komedi Editorial Department 5.8 5,828
2014 Aksiyon Editorial Department 4.4 110
2014 Dram Editorial Department 6.3 95
2014 Aksiyon Editorial Department 7.3 9,296
2014 Aksiyon Editorial Department 5.7 6,480

Yetenek Avcısı
2014 Biyografi Editorial Department 7.0 40,828
2014 Komedi Editorial Department 6.1 9,737
2014 Gerilim Editorial Department 5.4 1,879
2014 Aksiyon Editorial Department 7.4 22,884
2014 Komedi Editorial Department 8.1 8,756
2014 Dram Editorial Department 7.4 1,537
2014 Gizem Editorial Department 6.4 965
2014 Dram Editorial Department 4.5 530
2014 Komedi Editorial Department 6.1 270
2014 Dram Editorial Department 6.9 21,597
2014 Komedi Editorial Department 3.5 514
2014 Komedi Editorial Department 5.6 3,554
2014 Gerilim Görsel Efekt 6.9 590
2014 Komedi Editorial Department 3.7 438
2013 Komedi Editorial Department 8.0 8,276
2013 Komedi Editorial Department 5.0 3,164

Ram ile Leela
2013 Dram Editorial Department 6.4 16,648
2013 Romantik Editorial Department 5.3 18,769
2013 Gerilim Editorial Department
Görsel Efekt
6.0 497

Çirkin
2013 Suç Editorial Department 8.1 16,565
2013 Dram Editorial Department 6.7 4,474
2013 Dram Editorial Department 7.1 1,074
2013 Dram Editorial Department 3.7 541
2013 Komedi Editorial Department 6.5 4,088
2013 Romantik Editorial Department 6.3 1,524
2013 Komedi Editorial Department 5.7 4,346
2013 Aksiyon Editorial Department 6.6 3,623
2013 Macera Editorial Department 8.2 54,679
2012 Komedi Görsel Efekt 7.7 1,594
2012 Dram Editorial Department 6.8 48,194
2012 Aksiyon Editorial Department 4.0 8,056
2012 Dram Editorial Department 6.9 2,816
2012 Biyografi Editorial Department 7.0 195
2012 Suç Editorial Department 7.2 9,009
2012 Animasyon Editorial Department 6.9 1,247

Hamallar
2012 Dram Editorial Department 7.2 71
2012 Aksiyon Editorial Department 6.6 6,026
2012 Komedi Görsel Efekt 4.4 366
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 20,278
2012 Dram Editorial Department    
2011 Müzik Görsel Efekt
Editorial Department
7.7 34,420
2011 Komedi Görsel Efekt 6.9 3,652
2011 Dram Görsel Efekt 8.2 1,236
2011 Komedi Görsel Efekt 5.5 113
2011 Komedi Görsel Efekt 7.7 17,607
2011 Dram Görsel Efekt 7.6 615
2011 Komedi Görsel Efekt 7.9 4,996
2011 Romantik Görsel Efekt 8.2 1,571
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 1,751
2011 Komedi Görsel Efekt 5.2 350
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 3,641
2010 Dram Görsel Efekt 4.7 183
2010 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 1,112
2010 Komedi Görsel Efekt 6.2 1,036
2010 Komedi Görsel Efekt 7.6 800
2010 Dram Görsel Efekt 7.4 1,713
2010 Dram Görsel Efekt 7.1 340
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 15,124
2010 Dram Görsel Efekt 8.2 38,594
2010 Komedi Görsel Efekt 4.8 603
2010 Komedi Görsel Efekt 3.4 98
2009 Aksiyon Editorial Department
Görsel Efekt
5.7 4,236
2009 Aksiyon Görsel Efekt
Editorial Department
4.7 2,413
2009 Komedi Editorial Department
Görsel Efekt
4.7 2,357
2009 Dram Görsel Efekt
Editorial Department
6.0 305
2009 Dram Görsel Efekt
Editorial Department
7.3 54
2009 Komedi Görsel Efekt
Editorial Department
4.3 453
2009 Komedi Görsel Efekt
Editorial Department
6.9 626
2008 Komedi Görsel Efekt
Editorial Department
6.2 997
2008 Komedi Editorial Department
Görsel Efekt
4.2 3,582
2008 Aksiyon Editorial Department 5.7 1,845
2008 Komedi Editorial Department 3.1 459
2008 Dram Editorial Department 3.9 1,176
2008 Komedi Görsel Efekt
Editorial Department
7.1 158
2008 Aksiyon Editorial Department 6.8 6,692
2007 Dram Görsel Efekt
Editorial Department
6.4 464
2007 Dram Görsel Efekt
Editorial Department
7.1 986
2007 Komedi Görsel Efekt
Editorial Department
7.7 10,129
2007 Dram Yapımcı 3.4 274
2007 Komedi Editorial Department
Yapımcı
Görsel Efekt
6.1 2,021

Entrika
2007 Suç Görsel Efekt 5.9 5,006
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (157,849) Into the Badlands (2,624) The Flash (2,195) American Gods (1,880) Arrow (1,527) Vikings (1,376) The Big Bang Theory (1,291) Gotham (1,210) The Blacklist (1,169) Supernatural (1,075)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019