Giriş Kayıt
Natalie Ann Holt

Natalie Ann Holt


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Natalie Ann Holt, müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Loki (2021), Obi-Wan Kenobi (2022), Wallander (2008), The Honourable Woman (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Natalie Holt
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aksiyon Müzik 5.0 782
2022 Aksiyon Müzik 7.1 189,572
2022 Aksiyon Müzik    
2021 Aksiyon Müzik 8.2 314,590
2021 Belgesel Oyuncu 7.9 2,389

Sayıklama
2021 Dram Müzik 5.4 2,063
2020 Dram Müzik 5.1 2,077
2020 Dram Müzik 7.0 3,869
2020 Suç Müzik 6.5 7,895
2019 Aksiyon Müzik 5.9 2,229
2019 Dram Müzik 6.2 603
2019 Dram Müzik 4.6 4,133
2019 Dram Müzik 6.8 2,361
2018 Suç Müzik 7.5 65
2018 Dram Müzik 7.5 2,569
2017 Dram Müzik 6.5 1,123
2017 Dram Müzik 6.7 10,276
2017 Dram Müzik 8.1 4,710
2017 Dram Müzik 6.2 352
2016 Biyografi Müzik 8.2 27,842
2016 Dram Müzik 7.4 1,658
2016 Dram Müzik 8.1 23,889

Altınlı Kadın
2015 Dram Müzik 7.3 59,696

Ayı Paddington
2014 Komedi Müzik 7.3 117,838
2014 Dram Müzik 8.0 11,028

Zamanda Aşk
2013 Dram Müzik 7.8 351,209
2013 Gerilim Müzik 6.9 31,974
2012 Animasyon Müzik 7.1 3,030

Kıyamet Günü
2012 Dram Müzik 7.5 225,069
2012 Dram Müzik
Müzik
6.1 956
2012 Animasyon Müzik 8.0 204

Johnny English'in Dönüşü
2011 Aksiyon Müzik 6.3 132,207
2011 Dram Müzik 5.8 536
2011 Gerilim Müzik
Müzik
4.7 902
2011 Aksiyon Müzik 6.1 87,708
2011 Dram Müzik 7.5 7,790
2009 Belgesel Müzik 7.9 26
2009 Dram Müzik 6.2 2,106
2008 Suç Müzik 7.8 15,382
2008 Suç Müzik 5.9 2,745

Yıldız Tozu
2007 Macera Müzik 7.6 273,643
2007 Dram Müzik 5.3 409
2007 Dram Müzik 6.6 204
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022