Giriş Kayıt
Yûki Kaji

Yûki Kaji (38)


Oyuncu

Yûki Kaji, 03 Eylül 1985 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Shingeki no kyojin (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Eylül 1985
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Diğer Bir İsmi: Yuuki Kaji
Burcu: Başak
9.7 (3 Oy)
  • Currently 193.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 38 Animasyon Oyuncu    
2023 Animasyon Oyuncu    
2023 38 Animasyon Oyuncu 8.1 60
2023 Animasyon Oyuncu 7.6 1,954
2023 Animasyon Oyuncu    
2022 37 Animasyon Oyuncu 7.1 312
2022 37 Animasyon Oyuncu 7.5 6
2022 37 Animasyon Oyuncu 6.7 17,904
2022 Animasyon Oyuncu 8.5 674
2022 37 Animasyon Oyuncu    
2021 Animasyon Oyuncu 9.0 3,794
2021 Dram Oyuncu 6.4 38
2021 Dram Oyuncu 8.0 64
2021 36 Animasyon Oyuncu 7.9 444
2020 35 Animasyon Oyuncu 7.9 1,011
2019 Animasyon Oyuncu 7.9 906
2019 34 Animasyon Oyuncu 7.9 4,470
2019 34 Animasyon Oyuncu 7.5 54,302
2019 Animasyon Oyuncu 8.6 143,400
2018 33 Animasyon Oyuncu 7.0 5,440
2018 33 Animasyon Oyuncu 5.1 4,812
2018 Animasyon Oyuncu 6.8 604
2018 33 Animasyon Oyuncu 7.3 12,275
2018 33 Animasyon Oyuncu 5.8 5,508
2018 33 Animasyon Oyuncu 5.6 21,818
2018 Animasyon Oyuncu 7.1 5,503
2018 33 Animasyon Oyuncu 7.4 8,196
2018 33 Animasyon Oyuncu 8.3 6,069
2017 Animasyon Oyuncu 6.4 34
2017 32 Animasyon Oyuncu 7.0 215
2017 32 Animasyon Oyuncu 5.5 3,784
2017 32 Animasyon Oyuncu 7.6 1,452
2017 32 Animasyon Oyuncu 6.6 8,972
2017 32 Animasyon Oyuncu 6.4 1,094
2017 32 Animasyon Oyuncu 6.0 9,407
2017 Animasyon Oyuncu 7.3 2,763
2016 31 Animasyon Oyuncu 5.9 1,563
2016 31 Animasyon Oyuncu 7.1 16,599
2016 Animasyon Oyuncu 6.4 330
2016 Animasyon Oyuncu 7.0 1,719
2016 Animasyon Oyuncu 7.2 6,453
2016 Animasyon Oyuncu 7.0 764
2016 Animasyon Oyuncu 6.8 968
2016 Animasyon Oyuncu 5.9 167

Gamba: Macera Çetesi
2015 30 Animasyon Oyuncu 5.2 353
2015 Animasyon Oyuncu 8.7 183,568
2015 30 Animasyon Oyuncu 5.9 2,088
2015 30 Animasyon Oyuncu 7.9 3,713
2014 29 Animasyon Oyuncu 7.6 3,688
2014 Animasyon Oyuncu 7.8 37,464
2014 Animasyon Oyuncu 7.4 1,026
2014 Animasyon Oyuncu 6.8 291
2014 Animasyon Oyuncu 8.1 2,181
2014 Animasyon Oyuncu 7.2 4,047
2014 Animasyon Oyuncu 7.8 18,660
2014 Aksiyon Oyuncu 6.8 3,209
2014 Animasyon Oyuncu 8.7 34,288
2014 Animasyon Oyuncu 7.0 151
2013 Animasyon Oyuncu 7.7 194
2013 Animasyon Oyuncu 9.1 499,285
2013 Animasyon Oyuncu 6.8 625
2013 28 Animasyon Oyuncu 7.0 390
2013 28 Animasyon Oyuncu 7.8 11,602
2013 Animasyon Oyuncu 7.0 2,363
2013 Animasyon Oyuncu 5.9 880
2013 Animasyon Oyuncu 6.2 124
2012 Animasyon Oyuncu 7.3 4,052
2012 Animasyon Oyuncu 8.5 33,397
2012 Animasyon Oyuncu 7.8 4,673
2012 27 Animasyon Oyuncu 7.7 11,833
2012 Animasyon Oyuncu 7.1 988
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 2,347
2012 Animasyon Oyuncu 7.7 911
2012 27 Animasyon Oyuncu 7.5 14,129
2012 Animasyon Oyuncu 7.8 2,867
2012 Animasyon Oyuncu 7.6 13,302
2012 27 Animasyon Oyuncu 7.1 2,477
2011 Animasyon Oyuncu 7.0 5,611
2011 Animasyon Oyuncu 6.1 145
2011 Animasyon Oyuncu 5.7 63
2011 Animasyon Oyuncu 7.4 2,287
2011 Animasyon Oyuncu 7.4 14,891
2011 Animasyon Oyuncu 7.6 816
2011 Oyuncu    
2010 Animasyon Oyuncu 7.8 7,839
2008 Animasyon Oyuncu 6.3 97
2008 Animasyon Oyuncu 7.7 9,118
2006 Animasyon Oyuncu 7.1 142
2006 Animasyon Oyuncu 8.3 17,487
2006 Animasyon Oyuncu 8.3 17,487
2006 Animasyon Oyuncu 8.3 17,487
1998 Animasyon Oyuncu 7.5 26,861
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024