Giriş Kayıt
Mitsuhiro Ichiki

Mitsuhiro Ichiki (40)


Oyuncu

Mitsuhiro Ichiki, 10 Ocak 1982 Kagoşima ili, Japonya doğumlu oyuncu.

Samuraidou 4 (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ocak 1982
Doğum Yeri: Kagoşima ili, Japonya
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Animasyon Oyuncu 8.2 642
2019 Animasyon Oyuncu 9.2 845
2019 Animasyon Oyuncu 8.7 102,329
2016 34 Animasyon Oyuncu    
2016 Animasyon Oyuncu 4.3 109
2016 Animasyon Oyuncu 5.9 151
2013 Aksiyon Oyuncu 6.9 741
2012 Animasyon Oyuncu 7.4 2,401
2012 Animasyon Oyuncu 7.5 15,448
2011 Aksiyon Oyuncu 7.0 14
2011 Animasyon Oyuncu 6.8 1,621
2011 Animasyon Oyuncu 6.0 100
2010 Animasyon Oyuncu 7.6 14,707
2010 Animasyon Oyuncu 8.0 7,600
2009 Animasyon Oyuncu 6.4 60
2008 Animasyon Oyuncu 6.9 72
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022