Giriş Kayıt
David Winston Barge

David Winston Barge


Oyuncu

David Winston Barge, oyuncu.

Boyu: 1.84 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayatımın En Kötü Gecesi
2014 Komedi Oyuncu 6.0 47,581
2010 Dram Oyuncu 8.3 64

Unutulmaz Tatil
2009 Komedi Oyuncu 4.9 4,244
2008 Suç Oyuncu 5.4 3,157
2007 Suç Oyuncu 7.7 382,588
1999 Dram Oyuncu 6.1 2,282
Dizi Altyazıları
True Detective (4,893) Shameless (3,842) Vikings (2,199) Inside No. 9 (1,742) Counterpart (1,523) The Flash (1,502) Project Blue Book (1,440) The Blacklist (1,229) Arrow (1,221) This Is Us (875)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019