Giriş Kayıt
Eun-kyeong Na

Eun-kyeong Na


Oyuncu

Eun-kyeong Na, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Eun Lee
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Oyuncu    
2008 Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu 6.2 60
2006 Oyuncu    

Fısıltılı Koridorlar 4: Ses
2005 Korku Oyuncu 6.5 1,353
2005 Oyuncu    
2005 Oyuncu    
2004 Dram Oyuncu 6.5 186
2003 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,281
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,027) American Gods (1,995) The Flash (1,654) Arrow (1,638) The Blacklist (1,496) The Passage (1,400) Vikings (1,286) Love, Death & Robots (894) Supernatural (874) The Big Bang Theory (771)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019