Giriş Kayıt
Luca Zuberbuehler

Luca Zuberbuehler


Editör, Yönetmen Asistanı, Yönetmen, Yapımcı

Luca Zuberbuehler, editör, yönetmen asistanı, yönetmen, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 7.0 832
2015 Komedi Editorial Department 6.3 40
2014 Belgesel Editorial Department 6.7 114
2013 Aile Editorial Department 6.1 151
2012 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 6.8 519
2006 Kısa Metraj Yönetmen
Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
Editör
6.5 223
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019