Giriş Kayıt
Yûko Gibu

Yûko Gibu (42)


Oyuncu

Yûko Gibu, 28 Ocak 1981 Yonabaru, Okinawa, Japonya doğumlu oyuncu.

Eiga! Tamagotchi: Uchû ichi happy na monogatari!? (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Ocak 1981
Doğum Yeri: Yonabaru, Okinawa, Japonya
Diğer Bir İsmi: Yuko Gibu | Yuuko Gibu
Takma İsmi: Bob
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Oyuncu 6.3 126
2010 Animasyon Oyuncu 7.1 1,537
2010 Animasyon Oyuncu 7.9 7,732
2009 Animasyon Oyuncu 7.0 332
2009 Animasyon Oyuncu 6.9 35
2008 27 Dram Oyuncu 8.9 25
2007 Animasyon Oyuncu 7.0 52
2006 Animasyon Oyuncu 5.9 40
2005 Animasyon Oyuncu 6.8 425
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023